Lutetium groep Erasmus MC heet nu PRRT Behandelcentrum Rotterdam

De Lutetium groep van het Erasmus MC heeft sinds 2014 een andere naam. Aan de behandeling zelf is niets veranderd, maar om de hoge kwaliteit en positieve resultaten beter bekend te maken bij ook onze internationale patiënten hebben we onze naam veranderd naar PRRT Behandelcentrum Rotterdam/ PRRT Treatment Center Rotterdam.

De patiënt centraal

Het traject van de naamsverandering is eind 2013 ingezet. Omdat de PRRT behandeling ook in andere centra op de wereld gegeven wordt wilden we ons graag sterker op de kaart zetten. Logisch, want de behandeling is in het Erasmus MC ontwikkeld en we behalen positieve resultaten. Ook wordt de behandeling door onze patiënten beoordeeld met een 8,2. Dan is het toch logisch dat je daarvan ook andere patiënten met NET van op de hoogte wilt brengen?

We zijn gaan zoeken naar vlakken waarop we ons onderscheiden. Tijdens de gesprekken met zowel het verplegende als behandelende personeel kwam duidelijk naar voren dat we van nature de patiënt centraal stellen. Dit wilden we graag extra benadrukken.

Verbeteren van kwaliteit van leven
Het resultaat is een nieuwe naam, een nieuwe huisstijl, een nieuwe website en een nieuwe pay-off. Vanaf 2014 heet de Lutetium groep van het Erasmus MC:

  • PRRT Behandelcentrum Rotterdam. Verbetering van kwaliteit van leven.
  • PRRT Treatmentcenter Rotterdam. Improving quality of life.

Wij trachten onder andere heldere en overzichtelijke informatie te bieden, een persoonlijk ontvangst voor patiënt en familie te verzorgen en verder mee te denken dan het moment waarop de patiënt in het ziekenhuis is.

Ontwikkelingen
Zo voeren we op dit moment gesprekken met hotels in de buurt en met de VVV Rotterdam. Dit omdat bij onze patiënten uit het buitenland vaak familie meereist en die ergens moeten verblijven. Deze zorg nemen we ze dan graag uit handen. Ze hebben al genoeg aan hun hoofd. Maar het stelt ook eisen aan de locatie. Het Erasmus MC wordt op dit moment verbouwd en om deze reden is PRRT Behandelcentrum Rotterdam tijdelijk verhuisd naar de locatie.

Adres tijdelijke locatie:
Erasmus MC Kanker Instituut locatie Daniel den Hoed
Groene Hilledijk 301
3075 EA Rotterdam
Lees meer over deze verhuizing.

Maak kennis of lees meer
Op deze website leest u meer over het PRRT Behandelcentrum, de behandeling en de positieve resultaten. Ook kunt u alvast kennismaken met het verplegende en behandelende personeel.