Patient en familie
Parker Knight

Patiënten waarbij recent NET is geconstateerd zitten in het begin vaak met een hoop vragen. Het is nog onduidelijk wat deze zeldzame vorm van kanker inhoudt en wat de beste behandeling is. Familie en vrienden van de patiënt voelen zich machteloos. Met de informatie die u hier vindt hopen we rust en overzicht te bieden.

 

PRRT Behandelcentrum Rotterdam biedt alle informatie voor patiënten,
familie en specialisten overzichtelijk op een plek.

 

PRRT Behandelcentrum Rotterdam behandelt per jaar ±100 patiënten met neuro-endocriene tumoren (NET). Het team van PRRT Behandelcentrum Rotterdam zet zich elke dag in om de kwaliteit van leven van deze patiënten met NET te verbeteren. Patiënten beoordelen de totale behandeling dan ook met een 8.9.

Informatie PRRT voor patiënt en familie

PRRT Behandelcentrum Rotterdam bevindt zich op de afdeling Nucleaire Geneeskunde van het Erasmus MC. Zaken gaan wat anders dan op een gewone afdeling, omdat daar gewerkt wordt met radioactiviteit. Dit heeft effect op de opname, het ontvangen van bezoek en leefregels na therapie.

 

Informatie over de PRRT behandeling en NET vindt u bij algemene patiënt informatie.

Informatie voor verwijzer/ specialist

Informatie voor een specialist die een patiënt wil doorverwijzen, of voor een patiënt die zelf zijn informatie aanlevert, is te vinden op een apart gedeelte van de website. Ga naar verwijzer voor informatie over (onder andere) criteria, medicatie en contactgegevens voor verwijzers.

 

Informatie voor patiënten en familie