In Memoriam Prof. Dr. Dik Kwekkeboom, Nucleair Geneeskundige

Prof. dr. Dik Kwekkeboom is op woensdag 8 maart 2017 overleden. Vrij kort na zijn benoeming tot hoogleraar in de Nucleaire Geneeskunde op 1 december 2015, is hij ziek geworden. Net op het moment dat hij de draad weer wilde oppakken, sloeg het noodlot wederom toe en hebben we nu definitief afscheid van hem moeten nemen op 58-jarige leeftijd.

24 oktober 2017Lees meer

Samenwerking met hotels

Het Erasmus MC heeft samenwerking gezocht met diverse hotels, zodat relaties gebruik kunnen maken van speciale acties en gegarandeerde lage prijzen.

25 november 2014Lees meer

Lutetium groep Erasmus MC heet nu PRRT Behandelcentrum Rotterdam

De Lutetium groep van het Erasmus MC heeft sinds 2014 een andere naam. Aan de behandeling zelf is niets veranderd, maar om de hoge kwaliteit en positieve resultaten beter bekend te maken bij ook onze internationale patiënten hebben we onze naam veranderd naar PRRT Behandelcentrum Rotterdam/ PRRT Treatment Center Rotterdam.

25 november 2014Lees meer

PRRT Behandelcentrum Rotterdam tijdelijk op andere locatie

Vanwege nieuwbouw in het Erasmus MC is PRRT Behandelcentrum Rotterdam tijdelijk verhuisd naar een andere locatie. De afdeling Nucleaire Geneeskunde, waar PRRT Behandelcentrum Rotterdam onder valt, bevindt zich nu in het Erasmus MC Kanker Instituut in Rotterdam zuid (voorheen Erasmus MC-Daniel den Hoed).

25 november 2014Lees meer