Reizigers aan de voorzijde ingang van het Centraal station.
Claire Droppert/Rotterdam Image Bank

PRRT Behandelcentrum Rotterdam is voor zowel Nederlandse als internationale patiënten goed bereikbaar.  Het is ± 20 minuten reizen met het openbaar vervoer vanaf station Rotterdam Centraal. Buitenlandse gasten vliegen bijvoorbeeld vanaf New York, Delhi of Nairobi in zo’n 8 uur naar Amsterdam Airport Schiphol. Vanaf daar is het nog geen uur rijden met de auto naar Rotterdam.

 

Rotterdam heeft ook een eigen vliegveld; Rotterdam The Hague Airport. De meeste buitenlandse bezoekers vliegen echter op Amsterdam Airport Schiphol.

Routebeschrijving

PRRT Behandelcentrum Rotterdam bevindt zich in het centrum van Rotterdam, op de afdeling Nucleaire Geneeskunde van het Erasmus MC.

 

PRRT Behandelcentrum Rotterdam
Erasmus MC
Afdeling Ca-2, Nucleare Therapie
Postbus 2040
3000 CA Rotterdam

 

Bekijk de routebeschrijving Kiss&Ride (auto) bij de Hoofdingang van het Erasmus MC of bekijk de routebeschrijving parkeergarages (auto) van het Erasmus MC.

 

 

Internationale patiënten van PRRT Behandelcentrum Rotterdam

De meeste internationale patiënten van het PRRT Behandelcentrum Rotterdam vliegen op  Amsterdam Airport Schiphol. Vanaf daar neemt men gemakkelijk een trein, huurt een auto of een taxi.

 

  • Vind hier de afstanden en reistijden naar Rotterdam over de weg
  • Vind hier de afstanden en reistijden naar Rotterdam per trein

 

Uitgebreidere reisinformatie over Rotterdam en omgeving verwijzen we naar de officiële website van  VVV Rotterdam. U kunt daar zelf contact opnemen voor het krijgen van persoonlijke assistentie voor het plannen van uw trip.